Οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα γυαλιά ηλίου αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική αφορμή για ανανέωση της συλλογής των γυαλιών ηλίου μας. Οι οίκοι μόδας, για ακόμα μία σεζόν, έχουν να προτείνουν υπέροχα σχέδια που ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας. 

Μελετώντας λοιπόν, τις νέες συλλογές γυαλιών, μπορούμε να πούμε πως για ακόμα μία χρονιά η vintage αισθητική και τα διαχρονικά κομμάτια θα επικρατήσουν, ενώ ταυτόχρονα ο σύγχρονος σχεδιασμός προτείνεται όλο και περισσότερο. 

Με έντονη έμπνευση από το iconic στυλ της δεκαετίας του ’50, εντοπίζουμε έντονα το retro στοιχείο και τις κλασσικές γραμμές, προσαρμοσμένα πάντα στην σύγχρονη μόδα. 

 

Έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες και όγκοι στους σκελετούς των γυαλιών, που πρόκειται να τραβήξουν τα βλέμματα! Ακόμα, θα συναντήσετε ξεχωριστά σχέδια χωρίς σκελετό, γνωστά και ως frameless, έντονα διακοσμητικά, που συνδυάζονται εξαιρετικά ακόμα και με μεγάλους σκελετούς και χαρακτηριστικά λογότυπα. 

 

Κάθε τάση απευθύνεται και σε ένα διαφορετικό στυλ και προσαρμόζεται σε κάθε αισθητική και προσωπικότητα, αρκεί να αισθανόμαστε όμορφά και άνετα, υποστηρίζοντας την.

Παρακάτω, θα βρείτε τις 5 βασικές τάσεις των eyewear που θα φορεθούν φέτος: 

  • Cat-eye 
  • Round
  • Μask
  • Freless
  • Square

Leave a Reply

Your email address will not be published.