Πολιτική Αλλαγών

Σε περίπτωση που υπάρξει λάθος από μέρους μας στην αποστολή της παραγγελίας σας, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημά μας.

Εάν όμως δεν επιθυμείτε να κρατήσετε τα γυαλιά πού παραγγείλατε για δικούς σας λόγους,(λάθος επιλογή νούμερου η αν το γυαλί δεν είναι της αρεσκείας σας σε θέματα χρώματος ,εφαρμογής κ.τ.λ) τόσο τα έξοδα αρχικής αποστολής όσο και τα τυχόν έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για έναν αριθμό λογ/σμού Τραπέζης στον οποίο θα σας κατατεθεί το ποσό πού αντιστοιχεί στην αξία των γυαλιών πού καταβάλατε ( μείον τίς  προμήθειες που τυχόν έχουν παρακρατηθεί από την  Τράπεζα ή την υπηρεσία PayPal).

Να τονίσουμε βέβαια πώς για την διευκόλυνσή σας, η διαδικασία αυτής τής επιστροφής γυαλιών-χρημάτων, μπορεί να γίνει και από κάποιο από τα καταστήματά μας χωρίς τις ανωτέρω επιβαρύνσεις μεταφορικών (εκτός τής αρχικής αποστολής), αρκεί να επιστρέψετε εσείς  τα γυαλιά στο κατάστημα της επιλογής σας (σε κάθε βέβαια περίπτωση  σε άρτια κατάσταση όπως και παρελήφθησαν κατά την αγορά τους και χωρίς φθορές,γρατσουνιές κλπ).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αλλαγές γυαλιών-επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται εφόσον  επιλέξετε να παραλάβετε και να  πληρώσετε τα γυαλιά που παραγγείλατε ηλεκτρονικά , από κάποιο απο τα φυσικά μας καταστήματα.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@optikampagkakis.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές με γυαλιά πού έχουν αγορασθεί από τα φυσικά μας καταστήματα ,δεν θα γίνονται δεκτές και το αντίστροφο.

Αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός δέκα(10) ημερολογιακών ημερών.

Εξαιρούνται προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί κατεργασία – ειδική κατασκευή πριν την παράδοση στον πελάτη, ή φθορά κατά τη χρήση από αυτόν.

Όσον αφορά τις αλλαγές γυαλιών θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως αυτές είναι δυνατές εντός 10 εργάσιμων ημερών και με την απόδειξη αγοράς τους, με 2 τρόπους: Μπορείτε α) μας επιστρέψετε το γυαλί πίσω και να σας στείλουμε τα νέα γυαλιά πού επιθυμείτε και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της επιστροφής και με τα μεταφορικά της νέας αποστολής.
Επίσης β)μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την αλλαγή σε ένα από τα καταστήματά μας της επιλογής σας χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.
Σε αυτή βέβαια την περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας ούτως ώστε εάν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα πού επιθυμείτε για την αλλαγή, να αποσταλεί πρώτα από τα κεντρικά μας και έπειτα να ειδοποιηθείτε για την νέα παραλαβή.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@optikampagkakis.gr ή στο τηλ 28310 30454